Originele licentie

Niet alle kledingstukken met bijvoorbeeld Mickey Mouse erop zijn daadwerkelijk van Disney. Er is een overvloed aan namaakartikelen in omloop, wat een aantal problemen met zich meebrengt. Allereerst kan de kwaliteit van deze nepkleding vaak te wensen overlaten, omdat de makers niet gebonden zijn aan de strenge kwaliteitsnormen van Disney. Bovendien is het produceren en verkopen van dergelijke namaakproducten illegaal en schadelijk voor zowel consumenten als bedrijven.

Bij Cartoonkleding leggen we veel nadruk op het behouden van originaliteit en kwaliteit in onze producten. Om dit te waarborgen, hebben we onze groothandels zorgvuldig geselecteerd. We werken uitsluitend samen met erkende groothandels die een officiële samenwerking hebben met Disney. Dit betekent dat de kleding die wij aanbieden legitiem is en op een ethische en legale manier is geproduceerd en verkocht.

Door te kiezen voor samenwerking met erkende groothandels, zetten we ons in voor de bescherming van intellectueel eigendom en de rechten van merken zoals Disney. Tegelijkertijd kunnen onze klanten genieten van hoogwaardige producten die voldoen aan de normen en waarden die we bij Cartoonkleding hoog in het vaandel dragen.