Over ons

Cartoonkleding is al sinds 2011 een begrip op de kinderkledingmarkt. Wij bieden een breed assortiment aan kleding. Van slippers en handdoeken tot mutsen en sjaals, wij hebben alles in huis. Het leuke aan onze producten is dat zij allen zijn voorzien van cartoons zoals Mickey Mouse, Paw patrol, Spiderman, Bing, Peppa big, Prinsessen en nog veel meer! Zo wordt het dragen van kleding voor ieder kind een feestje.
Wij hechten waarde aan de kwaliteit en originaliteit van onze kleding. Zo kopen wij enkel in bij erkende groothandels die beschikken over de originele licenties. Op deze manier zijn wij er zeker van dat al onze producten 100% origineel zijn.
Cartoonkleding volgt de trends nauwkeurig. Wij kijken welke cartoons er populair zijn en passen hier onze voorraad op aan. Hierdoor kunnen wij de meest actuele producten aanbieden. Natuurlijk hebben wij de klassiekers ook altijd op voorraad.
Wij vullen constant onze voorraad en producten aan. Op onze social media kanalen houden wij onze volgers op de hoogte van nieuwe producten en aanbieden. Zo zijn onze volgers er als eerste bij!

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Onze gegevens

Cartoonkleding
Zadelmakerstraat 3
2984CC Ridderkerk

www.cartoonkleding.nl
info@cartoonkleding.nl
085 30 19 248

KVK: 53773101
Vestigingsnr. 000023627425
BTW nummer: NL001176883B41